Εμφανίστηκαν και ζητούν συγγνώμη οι οπλίτες που βασάνισαν τον σκύλο - «Ηταν ατυχές συμβάν, ζητάμε την κατανόησή σας»

0



Με μία ξερή συγγνώμη προσπαθούν να δικαιολογηθούν οι δύο εκ των τριών ανδρών που βασάνισαν τον σκύλο, στο στρατόπεδο της Κόνιτσας, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και μετά την εντολή του Πάνου Καμμένου να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν.

Συγκεκριμένα, το site thespro.gr δημοσίευσε τόσο τα ονόματα των δύο οπλιτών που εμπλέκονται στον βασανισμό του ζώου, όσο και τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με την ανήθικη και απάνθρωπη πράξη τους.

Ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος ζήτησαν γραπτώς συγγνώμη για το περιστατικό, λέγοντας μάλιστα πως όχι μόνο ήταν ατυχές το συμβάν, αλλά και πως το συγκεκριμένο ζώο το φρόντιζαν συνεχώς.


Οι δύο οπλίτες αναφέρουν:

Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος Τζούνας
Γεώργιος Χαρίτος



Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εμφανίστηκαν και ζητούν συγγνώμη οι οπλίτες που βασάνισαν τον σκύλο - «Ηταν ατυχές συμβάν, ζητάμε την κατανόησή σας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator