Ραψωματιώτης Δημήτρης: Ένα βήμα πίσω όλοι και συνάντηση - συζήτηση για να ξεπεραστεί η ένταση στο Επιμελητήριο Κορινθίας

0


Έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων στο Επιμελητήριο, το τελευταίο διάστημα.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές όλες τις πλευρές που αφορούν την χρήση των γραφείων και συνολικά των χώρων του Επιμελητηρίου.

Ως απλός επιχειρηματίας της Κορινθίας και ως ο 21ος Σύμβουλος του Επιμελητηρίου, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω δημόσια, από όλους, να ρίξουν τους τόνους της αντιπαράθεσης, από την πλευρά του Προέδρου να δηλώσει ότι παγώνει το θέμα για ένα μήνα και να ορίσει ημερομηνία συνάντησης - συζήτησης στο Επιμελητήριο με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.

Γνωρίζουμε τις θέσεις του Εμπορικού Συλλόγου και της ΟΕΒΕ, να συγκεντρώσει και η υπηρεσία του Επιμελητηρίου τις ανάγκες της, ως προς το ΚΕΚ, τα προγράμματα και ότι άλλες ανάγκες προβλέπει ότι θα έχει. Βασική προϋπόθεση είναι να παραδοθούν σε όλους εγγράφως οι θέσεις όλων, πριν την συνάντηση έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης – ολοκληρωμένη και από όλες τις πλευρές ενημέρωση, πριν να γίνει η συνάντηση.

Ραψωματιώτης Δημήτρης
Δημοσίευση: Μαρτίου 23, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραψωματιώτης Δημήτρης: Ένα βήμα πίσω όλοι και συνάντηση - συζήτηση για να ξεπεραστεί η ένταση στο Επιμελητήριο Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator