Ετερόκλητοι όχλοι...

0



Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Κι εδώ στην φωτογραφία βλέπουμε έναν απ' τους ετερόκλητους όχλους προδοτών που συνειδητά καταστρέφουν την χώρα κι εμάς τα τελευταία εννέα χρόνια.

Ο αρχηγός του και καμάρι της Αριστεράς είναι αυτός που αποκάλεσε "ετερόκλητους όχλους" τα μεγάλα συλλαλητήρια των τελευταίων ημερών.

Είναι πολύ "αριστερό" να αποκαλείς "όχλο" τούς έστω και 150.000 -κατά την αστυνομία- πολίτες που πήραν μέρος σε ένα συλλαλητήριο. Να φανταστούμε πόσο "αριστερό" θα ήταν αν ο "όχλος" αυτός ήταν 200, 300 ή 400 χιλιάδες.

Βέβαια έχει κατά κάποιον τρόπο δίκιο, εφ' όσον ο "όχλος" των πολιτών είναι πράγματι ετερόκλητος αφού δεν συνδέει αυτούς που συμμετέχουν κάποιο συμφέρον.

Κι έχουμε εμείς άδικο, διότι ο δικός του όχλος των προδοτών κάθε άλλο παρά ετερόκλητος είναι, αφού όλα τα άτομα μεταξύ τους έχουν το κοινό γνώρισμα της αφοσίωσης στην καρέκλα τους και την προσπάθεια για διατήρηση της εξουσίας τους με κάθε θυσία, όχι δική τους αλλά του "όχλου" των πολιτών που κυβερνούν.

Ο ίδιος ο αρχηγός του κυβερνητικού όχλου είναι μέσα του ένας μικρός όχλος.
Ένας όχλος ιδεολογικών και ιδεοληπτικών θεωριών που συγκρούονται με έναν όχλο λαϊκίστικων και μισοφασιστικών πρακτικών και που εξωτερικεύονται με έναν τεράστιο όχλο ψεμάτων, ανικανότητας, ψευτοτσαμπουκά, και αριστερού νεοφασισμού.

Η οχλαγωγία στα μυαλά και προπαντός στο ήθος του κυβερνητικού όχλου είναι ολοφάνερη.
Και είναι αυτή η οχλαγωγία του ήθους τους που τους κάνει να ονομάζουν "καθαρή έξοδο" απ' τα μνημόνια το καινούργιο 4ο (ή 5ο;) μνημόνιο διαρκούς "επιτήρησης" μέχρι το 2060 που θα υπογράψουν όπου νά 'ναι.
Επιτήρηση που δεν είναι άλλο από υποτέλεια.

Είναι αυτή η οχλαγωγία του ήθους τους που τους κάνει να ονομάζουν εθνικιστές και ακροδεξιούς όσους ανησυχούν (βάσιμα) μήπως η οικονομική καταστροφή και δυσπραγία φέρει μαζί της και κάποια άλλη καταστροφή.

Και τέτοιες καταστροφές δεν είναι ασυνήθιστες σε ανώμαλες περιόδους, ούτε άσχετες με την ανωμαλία αυτή.

Ανωμαλία ήταν η χούντα των συνταγματαρχών που χάθηκε η μισή Κύπρος, ανωμαλία και η χούντα των μνημονίων που προς το παρόν χάθηκαν οριστικά μόνον τα Ίμια.

Ανωμαλία οι κυβερνήσεις δωσιλόγων και "προθύμων" στην πρώτη Κατοχή, ανωμαλία και οι φιλομνημονιακές κυβερνήσεις της νέας Κατοχής.

Και είναι αυτή η οχλαγωγία του μεγαλείου στα μυαλά τους που τους κάνει να πιστεύουν πως ο όχλος-λαός (κατά τον αρχηγό τους) είναι ηλίθιος και δεν πρόκειται ποτέ ούτε να αντιδράσει ούτε να τιμωρήσει.

Θα αντιδράσει;
Θα τιμωρήσει;
Εμείς το ελπίζουμε.
Αυτοί θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το αποφύγουν!...

Ουδέν Σχόλιον
Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ετερόκλητοι όχλοι..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator