Στο Φλοίσβο η έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας

0



Στον τύπο της έκθεσης δεν έχουμε ακόμα καταλήξει, τον χώρο όμως τον έχουμε βρει! Ο Φλοίσβος, το παραλιακό κομμάτι στο κέντρο της Κορίνθου θα είναι ο χώρος εκείνος που θα φιλοξενήσει την επόμενη έκθεση του Επιμελητηρίου της Κορινθίας είτε αυτή έχει ταμπέλα «Πελοπόννησος EXPO» είτε «Κορινθία 2018!»

Αν κανείς σκεφτεί πως πλέον οι σχέσεις του Επιμελητηρίου με το Δήμο Κορινθίων είναι αγαστές(απουσία Νανόπουλου στην Προεδρία) το ενδεχόμενο να δοθεί ο χώρος και να μην υπάρξουν τα προβλήματα που κατεγράφησαν όταν η Διοίκηση Νανόπουλου είχε ζητήσει τον Φλοίσβο πριν καταλήξει στο Συνεδριακό του Λουτρακίου, είναι ορατό!

Ποιος είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει το είδος της έκθεσης;

Η απόφαση των Επιμελητηρίων της Γεωγραφικής Πελοποννήσου τα οποία έχουν ήδη στα χέρια τους την πρόταση του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την φιλοξενία της Peloponnisos EXPO στην Κόρινθο , απόφαση η οποία αναμένεται αρχές του Απρίλη!

«Αν η απόφαση είναι θετική το Επιμελητήριο θα υλοποιήσει την Πελοποννησιακή έκθεση την οποίαν στηρίζουμε αφού ο περιφερειακός χαρακτήρας δίνει περισσότερη συμμετοχή» είπε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης στο δελτίο ειδήσεων του ΗΛΕΚΤΡΑ, για να ανακοινώσει και την καινοτομία της πρότασης που έχει κατατεθεί, καινοτομία η οποία στοχεύει στην ουσιαστική στήριξη των καταστημάτων του κέντρου. «Στην Έκθεση δεν θα υπάρχουν ούτε εστιατόρια, ούτε καφέ, ούτε κέτερινγκ. Ο κόσμος που θα επισκέπτεται την έκθεση θα εξυπηρετείται για όλα αυτά καταστήματα του Κέντρου. Έτσι θα στηρίξουμε ουσιαστικά τους επιχειρηματίες. Ξέρετε ποτέ ως σήμερα δεν έχει γίνει έκθεση στην Κόρινθο , στο κέντρο. Εμείς στοχεύουμε και στο να γίνει και στο να στηρίξουμε τα καταστήματα με την διοργάνωσή της».

Στην περίπτωση τώρα που η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» δεν δοθεί ως διοργάνωση στην Κορινθία το Επιμελητήριο είναι έτοιμο να προχωρήσει το project του Βασίλη Νανόπουλου, την έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2018 η οποία επίσης θα φιλοξενηθεί στο Φλοίσβο κάτω από την ίδια φιλοσοφία…

Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε την… μαρκίζα , έκθεση θα έχουμε σίγουρα!

ΥΓ: Η τελευταία έκθεση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας ήταν το 2016 και είχε φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό του Λουτρακίου

Χ.τ
Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Φλοίσβο η έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator