ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

0


Έληξε με επιτυχία το αναπτυξιακό συνέδριο που διοργανώθηκε στο -«Αλεξάνδρειο» συνεδριακό κέντρο του Λουτρακίου, την Πέμπτη και την Παρασκευή 8-9 Μαρτίου 2018, με θέμα «Προστασία και ανάπτυξη του Κορινθιακού κόλπου. Ο δήμος Λουτρακίου, ο ΣΠΟΑΚ «ΑΡΙΩΝ», το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων, η Ομοσπονδία Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού «ΑΛΚΥΩΝ», συνεπικουρούμενοι από τις Περιφέρειες Πελοποννήσου , Στερεάς Ελλάδος και Δ. Αττικής, κάλεσαν μια πλειάδα επιστημόνων, φορέων, αυτοδιοικητικών και των δύο βαθμών και φυσικά το κοινό που επέλεξε να μοιρασθεί με όλους εμάς, μια ακόμη προσπάθεια για μια καλύτερη κατανόηση των προβλημάτων του κόλπου. Κατατέθηκαν πολλές, ενδιαφέρουσες και καινοτόμες προτάσεις που αφορούν όλο το φάσμα του προβληματισμού και των προοπτικών που ανοίγονται για τον Κορινθιακό και τον Πατραϊκό κόλπο, πλέον σαν ένα ενιαίο σύνολο. Μετά την σχετική επεξεργασία, τα αποτελέσματα του συνεδρίου, που σημειωτέον πρωτοτύπησε διότι η πρώτη ημέρα αφιερώθηκε στις παρουσιάσεις των ομιλητών και η δεύτερη στις συζητήσεις σε κλειστή αίθουσα, θα δοθούν στην δημοσιότητα για περαιτέρω επεξεργασία. Στόχος της όλης προσπάθειας είναι η επικαιροποίηση των ήδη υπαρχόντων γνώσεων και φυσικά η λήψη αποφάσεων για δράσεις με πρακτικά αποτελέσματα. Κατά την γνώμη των επιστημόνων, οι κόλποι είναι στο και 5 και χρειάζεται εκρήγορση.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


















































































Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator