Εξαμίλια: Φόβος και απόγνωση δίνουν και πάλι ραντεβού το Σάββατο

0Αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα ανανεώνεται το ραντεβού των κατοίκων των Εξαμιλίων οι οποίοι εξέφρασαν την περασμένη Κυριακή την απόγνωσή τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή με τα συνεχή παραβατικά κρούσματα και την αυξημένη εγκληματικότητα από την οποία ουσιαστικά έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Αυτή τη φορά, όπως είχε προαναγγελθεί, έχουν καλέσει στη λαϊκή τους συνέλευση τους θεσμικούς φορείς για να εκφράσουν την αγωνία τους και να ζητήσουν άμεσα λύσεις. Ήδη έχουν προσκληθεί, οι τέσσερις βουλευτές του νομού Μ. Θελερείτη, Γ. Τσόγκας, Γ. Ψυχογιός και Χρ. Δήμας, οι δύο γενικοί γραμματείς από την Κορινθία Γ. Δέδες και Χ. Κασίμης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελ. Καλλίρης, ο Δήμαρχος Κορινθίων και όλο το Δημοτικό συμβούλιο, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Κορίνθου, ο Ταξίαρχος της αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, η πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου Π. Επιβατινού, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Οι κάτοικοι και οι υπεύθυνοι του αγώνα ευελπιστούν στην ανταπόκριση όλων στο κάλεσμά τους για να μπορέσουν να ακούσουν και από κοντά την κραυγή απόγνωσης που νιώθουν και να δώσουν ο καθένας από την πλευρά του ξεκάθαρες απαντήσεις στα αιτήματά τους.
Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξαμίλια: Φόβος και απόγνωση δίνουν και πάλι ραντεβού το Σάββατο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator