Σε αρένα μετέτρεψαν την είσοδο του Δημαρχείου Κορίνθου - ΒΙΝΤΕΟ

0-Όρμισαν πάνω στον εκδότη του ΣΗΜΕΡΑ και σε τεχνικούς του super

-Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Με την σημερινή μου δήλωση μέσω της εφημερίδας που είμαι εκδότης ενημερώνω όλους τους Κορίνθιους και όχι μόνο για την προσωπική επίθεση με βαρύτατους και ποινικά και θεσμικά κολάσιμους χαρακτηρισμούς αλλά και την απόπειρα χειροδικίας και χειροδικία εναντίον εμού προσωπικά ως εκδότη της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ και 31 χρόνια υπηρετούντα την ενημέρωση των πολιτών της Πελοποννήσου και στενών συνεργατών μου και οικογενειακών μου ανθρώπων από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη και τον Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κορινθίων Γιώργο Οικονόμου την Τρίτη 6-3-18 το βράδυ στις 23.00 στην είσοδο του Δημαρχείου Κορίνθου.

Δεν θα αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτήν την καταγγελία σεβόμενος την νομική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω πριν λεπτομερειακός την περιγράψω και εγώ και πριν γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες στα αρμόδια όργανα του Κράτους είτε θεσμικά είτε Νομικά.

Ζητάω λοιπόν από τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν άμεση επαφή και ευθύνη στο θεσμικό ρόλο του Κυρίου Οικονόμου και Πιτσάκη να τοποθετηθούν όπως αυτοί νομίζουν και επειδή πρέπει να γνωρίζουν φυσικά με προσωπική επιστολή που θα τους σταλεί με όσες λεπτομέρειες μπορώ να περιγράψω σε αυτή τη φάση της διαδικασίας και με τα στοιχεία που μπορώ να τους δώσω και να τους ενημερώσω ούτος ώστε να έχουν ενημερωθεί και να τοποθετηθούν αναλαμβάνοντας την ευθύνη από εδώ και πέρα για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί είτε σε εμένα είτε σε συγγενικά πρόσωπα είτε σε συνεργάτες μου αλλά και σε οποιονδήποτε θεσμικό παράγοντα που εμπλέκεται σε αποφάσεις οργάνων με τους δύο ανωτέρω κυρίους.

Θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους με όλες μου τις δυνάμεις την δυνατότητα της έκφρασης ελεύθερα των απόψεων οποιουδήποτε θεσμικού παράγοντα η απλού πολίτη στο πλαίσιο της δεοντολογίας έχοντας γνώμονα το δικαίωμα στην ενημέρωση στην ελεύθερη έκφραση αλλά και την δεοντολογία.

Το γκρίζο στους θεσμικούς ρόλους και το μαύρο στην ενημέρωση δεν θα το επιτρέψω και εγώ και οι συνεργάτες μου να περάσει.

Ευθύμιος Κάππος εκδότης ΣΗΜΕΡΑ και Διευθύνων σύμβουλος super tv

Ζητήσαμε στο πλαίσιο της δεοντολογίας να έχουμε και την άποψη και του κυρίου Oικονόμου και του κυρίου Πιτσάκη για το συγκεκριμένο περιστατικό για να φιλοξενήσουμε και την άποψη τους την οποία φυσικά αναμένουμε στη βάση της δεοντολογίας να την δημοσιεύσουμε.

Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε αρένα μετέτρεψαν την είσοδο του Δημαρχείου Κορίνθου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator