Χρ.Χασικίδης: Θα μιλήσω όταν πρέπει και όταν το επιλέξω εγώ !!!

0Λακωνικός ο καρδιολόγος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου Χρήστος Χασικίδης στον δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο και στην ραδιοφωνική του εκπομπή στην Ηλέκτρα. Ο κ.Χασικίδης ρωτήθηκε σχετικά με μία σελίδα που έχει ανοίξει από χθες βράδυ στο facebook από υποστηρικτές του που τον θέλουν για Δήμαρχο της πόλης. Ο γιατρός αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξή του σε αυτή την σελίδα ωστόσο δεν απάντησε αν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων λέγοντας χαρακτηριστικά » Θα μιλήσω όταν το επιλέξω εγώ αφού η επαγγελματική μου ιδιότητα μου έχει μάθει να κάνω υπομονή στα γεγονότα»

Ιδωμεν λοιπόν !!!!

Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρ.Χασικίδης: Θα μιλήσω όταν πρέπει και όταν το επιλέξω εγώ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator