ΕΝΟΙΚΙAΖΕΤΑΙ πέτρινο πυργόσπιτο στα Μποζικά Κορινθίας

0



ΕΝΟΙΚΙAΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ πενθήμερο του ΠAΣΧΑ ΚΑΙ OΧΙ ΜOΝΟ

Πέτρινο πυργόσπιτο ιδανικό για μεγάλη παρέα ή οικογένεια σε πολύ οικονομική τιμή.....,

Σε υψόμετρο 750 μέτρων σε μια πανέμορφη τοποθεσία, με θέα τον Κορινθιακό κόλπο και την κοιλάδα της Νεμέας, στο χωριό Μποζικά σε απόσταση μιάμιση ώρα από την Αθήνα, μια ώρα, περίπου, από Ναύπλιο, Τρίπολη, ορεινή Αρκαδία, Καλαμάτα,.... 25 λεπτά από Αρχαία Νεμέα, κοντά στην αρχαία Κόρινθο, την Νεμέα, την λίμνη της Στυμφαλίας , το οροπέδιο του Φενεού , τη Λίμνη-φράγμα Δόξα, Το Ξυλόκαστρο, το Κιάτο, τη Λίμνη Τσιμπλού,το Δάσος Μουγκοστού, Το μοναδικό Δάσος μαύρης Ελάτης, πάνω από τη μονή της Λέχωβας, είναι μια ιδανική και οικονομική βάση για τις περιηγήσεις σας στην ορεινή Πελοπόννησο!

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

‘‘Η Αμάλθεια’’ είναι ένα νεόκτιστο πέτρινο σπίτι, με εκπληκτική θέα, στην άκρη ενός ήσυχου αγροτικού χωριού, μέσα σε ένα πευκοδάσος, και δίπλα σε μια μοναδικής ομορφιάς ρεματιά, με πλατάνια και καρυδιές.

Συνδυάζει, την αρχιτεκτονική ενός πέτρινου πύργου, μιας άλλης εποχής, με μοντέρνα διακόσμηση και λειτουργική διαρρύθμιση, με πλήρη και πολύ ιδιαίτερης αισθητικής επίπλωση, εξοπλισμένο, για ολιγοήμερες, αλλά και πολυήμερες διακοπές, και μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης!

Το ισόγειο του σπιτιού έχει δύο υπνοδωμάτια, με διπλά κρεβάτια, και ένα καναπέ εκ των οποίων το ένα έχει και παιδική κούνια.

Ένα πολύ ευρύχωρο μπάνιο με μεγάλη καμπίνα ντουζιέρας.

Έναν ενιαίο χώρο , με μια μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με παράθυρα στην αυλή και μεγάλη τραπεζαρία δέκα ατόμων, σαλόνι, με ξύλινο ταβάνι με δοκάρια, με μεγάλο καναπέ-μονό κρεβάτι με εκπληκτική θέα, και πρόσβαση από δύο μπαλκονόπορτες, σε πολύ μεγάλο, γωνιακό κεραμοσκεπασμένο χαγιάτι, με φανταστική θέα και υπαίθριο σαλονάκι, και υπαίθρια τραπεζαρία.

Στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ,υπάρχει μια πολύ μεγάλη αυλή, με μια μικρή λιμνούλα, κεραμοσκεπασμένο ξυλόφουρνο, μπάρμπεκιου, και νεροχύτη με ψυγείο,
ένας μεγάλος κήπος 2 στρεμμάτων, με αρωματικά φυτά και βότανα, μουριές ευκαλύπτους και πεύκα, και με δυνατότητα εύκολου και ασφαλούς, parking.

Ο επάνω όροφος-σοφίτα, είναι ανεξάρτητος , με πρόσβαση από εσωτερική σκάλα μέσω του ισόγειου, έχει δικό του μπάνιο ,και είναι, ένας ενιαίος , ανεξάρτητος ,πεντάκλινος, χώρος, 50τ.μ περίπου, με ξύλινη σκεπή Σοφίτας, με δοκάρια,με εκπληκτική θέα, μπάνιο , κουζινάκι πλήρως εξοπλισμένο, ψυγείο, τραπεζαρία, τζάκι , ένα μικρό σαλονάκι, ένα υπέρδιπλο και τρία μονά κρεβάτια, και μπαλκονόπορτα, που οδηγεί σε ταράτσα 40τ.μ με εκπληκτική θέα.

Άλλα στοιχεία προς σημείωση:

Όλο το σπίτι διαθέτη κεντρική θέρμανση ,καλοριφέρ, κλιματισμό, και WIFI.

Πρόσβαση επισκεπτών

Η ενοικίαση του ισογείου και του ορόφου διαμορφώνεται ανάλογα με τη ζήτηση , και τον αριθμό των ατόμων, και αντίστοιχα και η τιμή, για ολόκληρο το σπίτι, ή τμηματικά.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας. Στα τηλ. 6979442362 κα Σταυρούλα και 6972345650 κος Κώστας

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες

Κατοικούμε στο Κιάτο Κορινθίας, οπότε αφού σας καλωσορίσουμε κατά την άφιξη σας και σας δείξουμε τον χώρο για ό,τι άλλο χρειαστείτε κατά την διαμονή σας θα επικοινωνούμε τηλεφωνικώς.











Δημοσίευση: Μαρτίου 21, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΟΙΚΙAΖΕΤΑΙ πέτρινο πυργόσπιτο στα Μποζικά Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator