Ραχήλ Μακρή: «Η εκποίηση του 51,123% των μετόχων της ΔΕΗ στους Γερμανούς, καθιστά τον Καρυπίδη επίορκο και συνεργό στο εθνικό έγκλημα κατά της Δ. Μακεδονίας»

0



Ραχήλ Μακρή: «Η εκποίηση του 51,123% των μετόχων της ΔΕΗ στους Γερμανούς, καθιστά τον Καρυπίδη επίορκο και συνεργό στο εθνικό έγκλημα κατά της Δ. Μακεδονίας»

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) Α.Ε., ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε στις 20.03.2018 η αυτοδίκαιη και χωρίς αντάλλαγμα μεταβίβαση από το Ελληνικό Δημόσιο 79.165.114 μετοχών ΔΕΗ (ποσοστό 34,123%) στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε.
Έτσι, μετά την ως άνω μεταβολή, η ΕΕΣΥΠ ΑΕ κατέχει άμεσα το 34,123% των μετοχών της ΔΕΗ και έμμεσα το 17% μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

Με το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της ΕΕΣΥΠ Α.Ε. να ανέρχεται σε 51,123%.

Κύριε Καρυπίδη, κ. Περιφερειάρχα Δυτ. Μακεδονίας, που βγήκατε με την σημαία του «θα παραιτηθώ εάν πουληθεί έστω και μια μετοχή της ΔΕΗ και σας θέλω όλους στο δρόμο», τώρα που η κυβέρνηση σας ξεπούλησε το 51,123%, τι θα κάνετε;

Φυσικά, γνωρίζετε τι σημαίνει η συμμετοχή ενός επίορκου πλέον Περιφερειάρχη που παραβίασε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες που τον εξουσιοδότησαν με την εντολή προστασίας της ΔΕΗ στο εθνικό έγκλημα της εκποίησης της;

Τι σημαίνει αυτό το εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα σε βάρος της Δυτ. Μακεδονίας;

Θα μάθετε όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην χώρα και αρχίσει η παραγραφή των εθνικών εγκλημάτων.

Αιδώς.

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραχήλ Μακρή: «Η εκποίηση του 51,123% των μετόχων της ΔΕΗ στους Γερμανούς, καθιστά τον Καρυπίδη επίορκο και συνεργό στο εθνικό έγκλημα κατά της Δ. Μακεδονίας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator