Ναύπλιο τέλος! Εξαφάνισαν την πόλη από τις πινακίδες στις εθνικές οδούς! (Photo)

0



Το Ναύπλιο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και τώρα υπονομεύεται και λαμβάνει έναν ρόλο που δες της αξίζει. Αυτό της «περιθωριακής πόλης» της Αργολίδας.

Μπορεί το Ναύπλιο να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς καλοκαίρι αλλά και χειμώνα αλλά απ’ότι φαίνεται κάποιοι το αγνόησαν.



Ο οδηγός που θέλει να κατευθυνθεί στο Ναύπλιο θα πρέπει είτε να γνωρίζει τη γεωγραφία της Ελλάδας, είτε να έχει συμβουλευτεί καλά κάποιον χάρτη.

Αυτό, καθώς επί της εθνικής οδού το Ναύπλιο δεν υπάρχει πουθενά. Οι οδηγοί πληροφορούνται για το Άργος, για την Τρίπολη, την Αθήνα, την Κόρινθο ή την Πάτρα, αλλά αν θέλουν να πάνε στο Ναύπλιο θα πρέπει να γνωρίζουν τι… προηγείται.



Η παλιά πινακίδα που έγραφε προς Τρίπολη και Ναύπλιο έχει αφαιρεθεί, έτσι, εάν κάποιος δεν γνωρίζει κάποιος ότι ο δρόμος για Άργος και Ναύπλιο είναι ο ίδιος πολύ απλά δεν ξέρει ποιον δρόμο να ακολουθήσει…Ναύπλιο… γιοκ! Εξαφάνισαν την πόλη από τις πινακίδες!

Πηγή: argolikeseidhseis.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ναύπλιο τέλος! Εξαφάνισαν την πόλη από τις πινακίδες στις εθνικές οδούς! (Photo)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator