Ραγδαίες εξελίξεις: Αποσύρεται από την πολιτική εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Novartis

0
Την απόσυρση του απο την πολιτική θα ανακοινώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατα πάσα πιθανότητα οταν κληθεί απο την προανακριτική της βουλης, πρώην πολιτικος αρχηγος που το ονομα του ειναι εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Η απόφαση του ειναι οριστική απο πίσω της υπάρχει αρκετό παρασκήνιο αλλα και σημαντική συμφωνία με τον σημερινό αρχηγό της παράταξης του να στηρίξουν το ένα πρόσωπο το αλλο.

Κρατηστε αυτή την πληροφορία για οταν αρχίσει η προανακριτική της βουλης!

olympia.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραγδαίες εξελίξεις: Αποσύρεται από την πολιτική εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Novartis"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator