Η πρώτη δημοσκόπηση από το ΒΗΜΑ μετά τα συλλαλητήρια και τις αποκαλύψεις για Novartis - Οι εξελίξεις ευνοούν τον Αλέξη Τσίπρα

0




Την πρώτη δημοσκόπηση μετά τα μεγάλα Συλλαλητήρια για το Σκοπιανό σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αλλά και τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Novartis δημοσιοποιεί η εφημερίδα «Το Βήμα» αύριο Κυριακή.

Σύμφωνα με την έρευνα, το εκλογικό σώμα βαδίζει σε μία κινούμενη άμμο, με τη ΝΔ να έχει το σαφές προβάδισμα αλλά σε κάμψη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να παρουσιάζει μείωση των ποσοστών στην Βόρεια Ελλάδα.

Όσον αφορά την υπόθεση Novartis φαίνεται οι εξελίξεις ευνοούν τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του δίνουν κάποιους «πόντους». Από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να ενισχύεται από τα εθνικά ζητήματα που είναι ανοιχτά, όπως Σκοπιανό, τουρκική προκλητικότητα και βαλκάνια.

Τέλος, στα αρνητικά προσμετράται η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής αλλά και άλλων εθνικιστικών κομμάτων όπως η Εθνική Ενότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη, αλλά και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η εκτίμηση ψήφου της Metron Analysis

ΣΥΡΙΖΑ 25,2%

ΝΔ 34,9%

Χρυσή Αυγή 9,4%

Κίνημα Αλλαγής 8,4%

ΚΚΕ 7,0%

ΑΝΕΛ 2,5%

Ένωση Κεντρώων 3,0%

Λαϊκή Ενότητα 1,9 %

Εθνική Ενότητα 1,5%

Ελληνική Λύση 1,5%

Άλλο 4,7%
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η πρώτη δημοσκόπηση από το ΒΗΜΑ μετά τα συλλαλητήρια και τις αποκαλύψεις για Novartis - Οι εξελίξεις ευνοούν τον Αλέξη Τσίπρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator