Οι μέρες τους είναι μετρημένες…

0



Συγκλονιστικά πράγματα χτες στη Θεσσαλονίκη, για όσους είχαμε την ευλογία να τα ζήσουμε από κοντά. Αφιερώνονται σε όλο τον καθεστωτικό απόπατο που εφρύαξε και εξέμεσε την εσώτατη μπόχα και δυσωδία του, σπιλώνοντας, καθυβρίζοντας και διαστρεβλώνοντας.
Αφιερώνονται ειδικότερα στη συριζαϊκή χούντα και σε όλα τα χυδαία κρατικά και παρακρατικά όργανα (πρόληψης και καταστολής) που έθεσε σε λειτουργία για να μειώσει και να εξευτελίσει αυτή την πρωτοφανή παλλαϊκή εξανάσταση.

Από την αστυνομία (που κράτησε εκατοντάδες πούλμαν εκτός πόλης ή που μετέτρεψε σε…90.000 το μισό εκατομμύριο), ως τα βοθροκάναλα που έθαψαν το μέγα γεγονός (για «δεκάδες πολιτών» έκανε λόγο μάλιστα το γκεμπελικό κρατικό χαμαιτυπείο της ΕΡΤ) και από τις… τεχνικές υπηρεσίες (που έστησαν το γενικό μπλακάουτ σε κινητή τηλεφωνία και ίντερνετ) ως τους κουκουλοφόρους φασιστοτσόγλανους που ήταν έτοιμοι να «παρέμβουν» (τους απέτρεψε η τρομακτική εικόνα του τεράστιου πλήθους και κάποιες ομάδες περιφρούρησης περιπολούντων ΠΑΟΚτσήδων).

Αφιερώνονται όμως και σε ένα κάρο γελοίους καραγκιόζηδες «προοδευτικούς» με εγνωσμένες «δημοκρατικές ευαισθησίες», που βλέπω και διαβάζω από χτες το απόγευμα στο facebook να βγάζουν μανία και χολή για κάτι που ο εξηλιθιωμένος και διαποτισμένος απ’ όλα τα νεοταξίτικα βοθρολύματα εγκέφαλός τους αδυνατεί να κατανοήσει.

Σε όλα αυτά τα ξεφτιλισμένα σούργελα απαντάμε απλώς ότι νιώθουμε απέραντη ηδονή απέναντι στον πανικό τους, τον τρόμο τους, τον εκνευρισμό τους, το μίσος και την καφρίλα τους.
Περαστικά τους (που όμως τους διαβεβαιώνουμε πως από δω και πέρα ΔΕΝ θα είναι περαστικά).

Αρκετά έπαιξαν «εν ου παικτοίς».
Οι μέρες τους είναι μετρημένες…

Καλύτερα να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε την χυδαία προπαγάνδα του καθεστώτος.

Πραγματικά, οι μόνοι φασίστες που έκαναν επεισόδια χτες ήταν οι συμμορίες των δήθεν αντιεξουσιαστών (δήθεν, γιατί φυσικά στην πραγματικότητα αποτελούν νεοταξίτικους στρατούς παρακρατικών υπαλλήλων).

Κατ’ αρχάς, ήταν απαράδεκτη προβοκάτσια και μόνο που τους επιτράπηκε από την αστυνομία να συγκεντρωθούν την ίδια και όχι άλλη μέρα και ώρα (εξ όσων γνωρίζω, ταυτόχρονες αντισυγκεντρώσεις απαγορεύονται παντού στον... πολιτισμένο κόσμο, γιατί αποτελούν αυτόματα πηγή κινδύνων και σχεδόν αναπόφευκτων ταραχών).

Από εκεί και πέρα, ετούτοι οι... λαμπροί νέοι, πέραν της τρομοκρατίας που άσκησαν σε μεμονωμένους πολίτες την ώρα που προσέρχονταν στον Λευκό Πύργο, επιχείρησαν σε 2-3 σημεία να εισέλθουν και στο συλλαλητήριο και να προκαλέσουν φασαρία.
Στα σημεία αυτά απωθήθηκαν από παρισταμένους και, όπως προανέφερα, από 1-2 ομάδες ΠΑΟΚτσήδων (βρήκαν ανθρώπους να προκαλέσουν).
Και πολύ καλώς φυσικά απωθήθηκαν, για αυτονόητη νόμιμη άμυνα μιλάμε.

Προσοχή στα γκεμπελικά ψέματα του καθεστώτος.
Αφού τόλμησαν να μετατρέψουν τις 500.000 σε «λίγους διαδηλωτές» την ώρα που το διαδίκτυο έδειχνε την αλήθεια, φανταστείτε τι τερατολογίες λέγονται και γράφονται για πράγματα που οι περισσότεροι δεν βλέπουν καν…

Επαναλαμβάνω:
Αρκετά έπαιξαν «εν ου παικτοίς».
Οι μέρες τους είναι μετρημένες…

Νεκτάριος Δαπέργολας
Διδάκτωρ Ιστορίας
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι μέρες τους είναι μετρημένες…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator