ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τέλος από τη «Συμμαχία Πολιτών» και ο Νίκος Σκλήρης

0Ακόμα μια απώλεια για τη «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου.

Σήμερα το πρωί ο Νίκος Σκλήρης με δήλωσή του θέτει εαυτόν οριστικά εκτός του συνδυασμού και δίνει τέλος στη συνεργασία του με τον Βασίλη Νανόπουλο αφήνοντας μάλιστα αιχμές για πολιτικά παιχνίδια.

Η δήλωση του:

Με καθαρή φωνή και υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, ενημερώνω ότι η πολιτική μου συνεργασία με τη «Συμμαχία Πολιτών» του κ. Βασίλη Νανόπουλου έχει τελειώσει.
Θα είμαι παρών στις επόμενες εκλογές με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον δήμο μας.
Θεωρώ πως πρέπει να υπάρξει ανιδιοτελής και οργανωμένη προσπάθεια, με όραμα για το δήμο και επίκεντρο τους δημότες.
Με Εκτίμηση
Νικόλαος Σκλήρης
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τέλος από τη «Συμμαχία Πολιτών» και ο Νίκος Σκλήρης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator