Πολιτικοί νάνοι

0Αηδία. Μόνο αυτό θα μπορούσε να νιώσει κανείς βλέποντας τις κινήσεις του Πάνου Καμμένου, διαβάζοντας τι είπε στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του… υποκόμματός του.

Ο άνθρωπος πατάει σε δύο βάρκες και το δείχνει. Από τη μια στη βάρκα της κυβέρνησης, της εξουσίας, της υπουργικής καρέκλας, έστω κι αν οι Τούρκοι τον έκαναν σκόνη προχθές στα Ίμια.

Και η άλλη βάρκα είναι αυτή της πολιτικής του επιβίωσης. Γι’ αυτό παίζει το τελευταίο του πατριωτικό χαρτί, γι’ αυτό προσπαθεί να διασωθεί.

Ποια βάρκα επικρατεί, ποια βάρκα δεν θα βουλιάξει; Ποιος ξέρει, η ιστορία θα το κρίνει αυτό.

«Οι ΑΝΕΛ κάναμε μία έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και αυτή την έντιμη συμφωνία θα την τιμήσουμε μέχρι το τέλος, μέχρι το τέλος της τετραετίας».
Αυτά είπε ο Καμμένος επιβεβαιώνοντας ότι με τον Αλέξη θα πέσουν μαζί, εκτός κι αν τον πουλήσει ο Τσίπρας. Παραβλέπουμε τα περί έντιμης συμφωνίας, ο χρόνος θα δείξει, αλλά αυτό το μέχρι τέλους το έχουμε ξαναπεί. Μπορεί να είναι και απειλή τύπου «ξέρω τι έχεις κάνει Αλέξη, μην τολμήσεις να με αφήσεις».

Και συνεχίζει ο υπουργός: «Εμπιστευόμαστε τον κ. Κοτζιά να διαπραγματευθεί, επιθυμούμε λύση, αλλά με τον απαράβατο όρο που εμείς θέτουμε» -σ.σ. τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Η απόλυτη παράνοια. Η κυβέρνηση, ο Κοτζιάς, ο Τσίπρας έχουν ήδη φέρει την πρότασή τους που περιλαμβάνει έτσι κι αλλιώς το όνομα Μακεδονία. Ο Καμμένος δεν το ξέρει; Κι αν ναι πώς συνεχίζει και τους εμπιστεύεται; Πώς συνεχίζει να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Τσιρώνη, τον Μπαλαούρα και όλους τους υπόλοιπους «Μακεδονοφάγους;».

Και καταλήγει ο τεράστιος αυτός πολιτικός ότι η οικογένειά του θα πάει στο συλλαλητήριο, θα πήγαινε κι αυτός αλλά θα λείπει στο εξωτερικό την Κυριακή.

Με απλά λόγια: «Και στην Ταγκανίκα θα πάω προκειμένου να μην με φωτογραφίσουν με ελληνική σημαία στο συλλαλητήριο».

Η κατάσταση είναι πλέον κωμική ή έχουμε το θέατρο του παραλόγου σε πλήρη εξέλιξη. Τέτοιο χάλι η χώρα δεν ξαναείχε ποτέ. Και τέτοιους πολιτικούς νάνους δεν ξαναζήσαμε από τη σύσταση του ελληνικού κράτους.

AntiNews
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτικοί νάνοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator