Ημερίδα στο Λουτράκι για την προστασία του Κορινθιακού και Πατραϊκού κόλπου

0ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ

ΘΕΜΑ: Ημερίδα για την Προστασία του Κορινθιακού και Πατραϊκού Κόλπου και η αντιμετώπιση του φαινομένου των τσουχτρών

Οι «Ενεργοί Πολίτες Λουτρακίου για την προστασία του Κορινθιακού, Πατραϊκού Κόλπου και των Γερανείων», σας προσκαλούν και θεωρούν μεγάλη τους τιμή την παρουσία σας στην συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, την 24-02-2018, ημέρα Σάββατο, και ώρα 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, που κείται επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 17, με θέμα την προστασία του Κορινθιακού και Πατραϊκού Κόλπου και την αντιμετώπιση του φαινομένου των τσουχτρών, στην οποία κύριοι ομιλητές θα είναι –κατά αλφαβητική σειρά- οι καθηγητές: Δημήτριος Δαμαλάς ωκεανογράφος και ερευνητής του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών,, Γεώργιος Παπαθεοδώρου (Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής του Ε.ΘΑ.ΓΕ.Φ.Ω.) και Επαμεινώνδα Χρήστου ο οποίος εργάζεται στο Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών. Ανακοίνωση με τις θέσεις του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου για τα θέματα που θα συζητηθούν θα ομιλήσει ο Πρόεδρός του Σωτήριος Λαμπρόπουλος

Η παρουσία σας θα προσδώσει ιδιαίτερο κύρος και βαρύτητα στην ενημέρωσή σας και έτσι θα μπορέσουμε να «πιέσουμε» για τις καλύτερες λύσεις, με βάση την επιστημονική αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,
Η Συντονιστική Επιτροπή
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ημερίδα στο Λουτράκι για την προστασία του Κορινθιακού και Πατραϊκού κόλπου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator