Σόκαρε την επιτροπή της βουλής. Ο Άδωνις παραιτήθηκε από το τραπεζικό του απόρρητο

1



Σε εξέλιξη βρίσκεται η εξέταση του πρώην υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας , στη σκιά της υπόθεσης Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης ερωτάται από την επιτροπή σχετικά με το θέμα των 23 προσλήψεων που φέρεται να έχει κάνει στο ΚΕΕΛΠΝΟ και χρησιμοποίησε τους 13 εργαζόμενους στο γραφείο του.

Ο πρώην υπουργός ξεκίνησε την εισήγησή του λέγοντας ότι παραιτείται του τραπεζικού απορρήτου και κατέθεσε στην επιτροπή την κίνηση των λογαριασμών του. Όπως είπε χαρακτηριστικά «επειδή η επιτροπή σας είχε ανοίξει αυτή τη συζήτηση, καταθέτω ολόκληρη την κίνηση των λογαριασμών μου από την 1η Ιουνίου του 2013 έως και σήμερα και παραιτούμαι του τραπεζικού απορρήτου».

Αναφορικά με το θέμα των 23 προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «η υπόθεση είναι στημένη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη» και έκανε λόγο για «σκευωρία».

«Δεν υπάρχει καμία υπογραφή και τα γράμματα δεν είναι δικά μου στο συγκεκριμένο έγγραφο που παρουσιάζει ο κ. Πολάκης» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ σε ό,τι αφορά ένα ηχητικό ντοκουμέντο το χαρακτήρισε προϊόν πλαστογραφίας την οποία, όπως είπε, έχει κάνει ο κ. Πολάκης.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 06, 2018

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σόκαρε την επιτροπή της βουλής. Ο Άδωνις παραιτήθηκε από το τραπεζικό του απόρρητο"
peraias είπε...

Φασιστακος ειναι δεν ειναι μαλακας να τα περασει στο..βιβλιαριο


12 Φεβρουαρίου 2018 στις 10:23 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator