Ατάκες φωτιά στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή: «Όχι ηρεμία κ. πρόεδρε όταν μου λένε ότι το παραχε…» - ΒΙΝΤΕΟ

0




Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους πραγματοποιείται από το πρωί της Τετάρτης η συζήτηση για την υπόθεση της Novartis στην Ολομέλεια της Βουλής με τις εντάσεις και τις ατάκες… φωτιά να μη λείπουν.

Μετά το «άι στο διάολο» που έπιασαν τα μικρόφωνα, υπήρξε στιγμή έντασης και στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και πρώην αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Αμέσως μετά το έντονο φραστικό επεισόδιο του κ. Σαμαρά με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, μόλις ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε εκ νέου την ομιλία του ακούστηκε από την αίθουσα η φράση «το παραχέ…». Αυτό έκανε έξαλλο τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον φορέα της ανέφερε: «Πες τη δυνατά αν είσαι άνδρας!».

Ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε «ηρεμία» με τον Αντώνη Σαμαρά να απαντά: «Όχι ηρεμία κ. πρόεδρε όταν μου λένε ότι το παραχε…». Με παρέμβαση του κ. Βούτση η έκφραση καταγράφηκε αλλά σβήστηκε από τα πρακτικά.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ατάκες φωτιά στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή: «Όχι ηρεμία κ. πρόεδρε όταν μου λένε ότι το παραχε…» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator