ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σ.Ε.Π. ΣΤΟΝ Β' ΓΕΕΘΑ

0Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Εφ Λγό (ΕΔ) κ.Καρυώτη Γεώργιο και τον Αντιπρόεδρο του Εφ Λοχία (ΕΔ) κ.Γιαννόπουλο Χαράλαμπο πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο κ.Φλώρο Κωνσταντίνο.

Σε μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο κ.Φλώρο Κωνσταντίνο αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες συζητώντας θέματα για την Εφεδρεία - Εθνοφυλακή , και τις δραστηριότητες του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) από την έναρξη του μέχρι σήμερα.

Με το πέρας της συζήτησης ο κ.Φλώρος ευχήθηκε να συνεχίσει ο Σ.Ε.Π. δυναμικά να εκπαιδεύεται και να προσφέρει εθελοντικά στην τοπική κοινωνία και περιφέρεια της Πελοποννήσου ,να έχει υψηλό ηθικό και ετοιμότητα .

Ο κ.Καρυώτης με την σειρά του ευχήθηκε στον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο κ.Φλώρο Κωνσταντίνο να είναι υγιής και δυνατός έτσι ώστε να συνεχίζει να προσφέρει όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την οικογένεια του ΕΣ.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 06, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Σ.Ε.Π. ΣΤΟΝ Β' ΓΕΕΘΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator