Δημήτρης Κωστούρος, ένας Δήμαρχος σε σύγχυση... Αντί απολογισμού παρουσίασε το πρόγραμμα του για τις εκλογές του 2019...

0


Κάλεσε τον κόσμο να πάει στο ΑΜΑΛΙΑ παρακαλώ, να παρουσιάσει τον απολογισμό της πενταετίας που μας πέρασε, αλλά επειδή δεν έχει να επιδείξει τίποτα σπουδαίο, εκτός από αυτά που και ένας παλιός Κοινοτάρχης έκανε στον τόπο του, ανακοίνωσε αυτά που θα κάνει στο άγνωστο μέλλον...

Στην ουσία ήταν μια προσπάθεια να εμψυχώσει τους Αντιδημάρχους, τους Συμβούλους, παρασυμβούλους και εντεταλμένους, Προέδρους και Αντιπροέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, παρατρεχάμενους, εργολάβους και υπαλλήλους του Δήμου, κάποιους από τους γνωστούς λάτρεις του νταραβεριού με την εξουσία και φυσικά να πάρει θάρρος και ο ίδιος να συνεχίσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του, που μέχρι τώρα, στα έξι χρόνια Δημαρχίας του δεν τα είδαμε, διαπιστώνοντας ότι η δημοτικότητα του κατρακυλάει.

Έκανε οικονομική ανάλυση που θα ζήλευε και ο Βαρουφάκης, συγκίνησε το ακροατήριο φέρνοντας παραδείγματα για το πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμα του Δημάρχου, ανέλυσε τη φιλοσοφική του άποψη περί της σχετικότητας του χρόνου, μπορεί εμείς να μη δούμε ας πούμε τη μαρίνα να γίνεται στη ζωή μας, όμως αυτή κάποτε θα γίνει, δεν μπορεί, θα τη δουν οι επόμενοι και αν όχι και αυτοί, οι μεθεπόμενοι, ξεφύγαμε...

Για ότι δεν έγινε φταίει η γραφειοκρατία, οι Υπουργοί, οι Γραμματείς που δεν τους βρίσκεις, οι εκλογές που γίνονται συνέχεια και η αναθεματισμένη κρίση που δεν υπάρχουν λεφτά για έργα.

Για τα όσα λίγα έγιναν, τα κάναμε όλοι μαζί αλλά η ταμπέλα γράφει Κωστούρος, να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα...

Α, έχουμε και Ταμείο, αλλά έργα με δικά μας λεφτά δεν κάνουμε, τα φυλάμε για μια ώρα ανάγκης και για τις απευθείας αναθέσεις και τις εκδηλώσεις για δημόσιες σχέσεις.

Δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική ένας τέτοιος κατ' ευφημισμό απολογισμός, όταν έχουν περάσει έξι χρόνια Δημαρχίας και ψάχνεις δικαιολογίες για το τι δεν έκανες και παρουσιάζεις σαν επίτευγμα, τα ΚΑΠΗ, τις άλλες κοινωνικές δομές που όλοι οι Δήμοι διαθέτουν, την Αμαλίας που μένει ανοιχτή τρία χρόνια μετά που έχει τελειώσει, την ξανα-ένταξη του Λιμανιού μετά το προηγούμενο φιάσκο, τη μαρίνα που από το 2012 δημοπρατείται, τα σκουπίδια της Καραθώνας που μένουν πάντα εκεί και το νερό που πάει στη Μιδέα και είναι έργο Καπόσου-Τζιάρου και ότι μετονομάστηκε ο Παλαμήδειος Δρόμος σε Παλαμήδειο Άθλο, νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί και από όσους συνοφρυωμένοι τον παρακολουθούσαν.

Δεν μπορώ όμως να μη σταθώ σε αυτά που είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος για τις χωματερές Τολού και Καραθώνας, ανέφερε ότι έκλεισε ο σκουπιδότοπος του Τολού, δεν είπε όμως ότι αυτός έκλεισε και αναπλάστηκε με απόφαση και χρήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αυτό που έγινε επί Δημαρχίας Κωστούρου, είναι τα σκουπίδια που πήγαιναν στο Τολό, τώρα πηγαίνουν στην Καραθώνα, όπως και τα υπόλοιπα σκουπίδια όλου του Δήμου, από τα Καρναζέικα μέχρι και του Αραχναίου...

Αυτό πράγματι είναι έργο και φέρει την ταμπέλα του Δημήτρη Κωστούρου.

Άντε με το καλό και στην επόμενη προεκλογική φιέστα... Με περισσότερο κόσμο έτσι;

Prefadoros
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Κωστούρος, ένας Δήμαρχος σε σύγχυση... Αντί απολογισμού παρουσίασε το πρόγραμμα του για τις εκλογές του 2019..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator