ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ 131.000€ ΣΕ 131 ΦΟΙΤΗΤΕΣ

0ΠΡΟΣΦΟΡΑ 131.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ 131 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

ΤΡΙΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 8η πρωϊνή, σας προσκαλούμε στο Γηροκομείο Ανδρών Κορίνθου «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» προκειμένου να συμμετάσχετε στην Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προς τιμήν των εορταζόντων Αγίων Αποστόλων και συνεργών του Αγ. Απ. Παύλου Ακύλα και Πρισκίλλης και ακολούθως στην Εκδήλωση Οικονομικής Ενισχύσεως φοιτητών, της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Συνολικώς εφέτος θα διανεμηθεί σε 131 νέους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας το ποσόν των 131.000,00€ σε ατομικά βιβλιάρια των 1.000,00€.

Κατόπιν εισηγήσεως του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου καθιερώθηκε να ενισχύονται άμεσα φοιτητές της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας, καθώς οι ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την οικονομική - και όχι μόνον - κρίση που εξακολουθεί να μαστίζει την Χώρα μας, επιβάλλουν την άμεση στήριξη των φοιτητών και μάλιστα των νεοεισαχθέντων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η επιλογή των παιδιών (φοιτητών – σπουδαστών) από όλες τις Ενορίες και των 13 Αρχιερατικών Περιφερειών της Ι. Μητροπόλεώς μας επιτελέσθηκε με μοναδικό κριτήριο την αμεσότητα της ανάγκης οικονομικής ενισχύσεως του κάθε παιδιού και βεβαίως αδιακρίτως φύλου.

Η θετική ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας καθώς και η παρουσία σας θα αποτελέσουν για εμάς συμπαράσταση στην Ποιμαντική μας μέριμνα, η οποία, χάριτι Χριστού, έχει αποδώσει αγλαούς καρπούς, αφού από το έτος 2006 και μόνον κατά την ετήσια αυτή Εκδήλωση έχουν δοθεί 1.181 βιβλιάρια σε αντίστοιχα παιδιά και το προσφερθέν συνολικόν χρηματικόν ποσόν ανέρχεται σε 892.300,00€, συμπεριλαμβανομένης και της εφετινής προσφοράς.

Επιπρόσθετα, η παρουσία σας θα αποτελέσει ενίσχυση για τις οικογένειες των φοιτητών μας αλλά και έμπρακτη στήριξη και παρηγορία για τους τροφίμους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου μας, οι οποίοι στο Ίδρυμα αυτό της Εκκλησίας μας λαμβάνουν την αγάπη και την φροντίδα, που τους αξίζει, και αναμένουν με αγωνία και από εσάς την συντροφιά και την συμπαράστασή σας.

Της Εκδηλώσεως θα προηγηθεί Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προς τιμήν των εορταζόντων Αγίων Αποστόλων Ακύλα και Πρισκίλλης, προστατών της Χριστιανικής συζυγικής ζωής και οικογενείας,
συνεργών του Αποστόλου Παύλου στον καταρτισμό της εν Κορίνθω Αγίας Εκκλησίας.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ 131.000€ ΣΕ 131 ΦΟΙΤΗΤΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator