Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0


Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο, στην Καλλιθέα Κορίνθου, ο προσκεκλημένος συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος παρουσίασε διαδραστικά, με την συμμετοχή γονέων και μαθητών, το βιβλίο του: "Το κουμπί της αγάπης και ο πρίγκιπας που δεν είναι ακόμα μικρός".

Η δύναμη της αγάπης και η αλλαγή που φέρνει στην ζωή των ανθρώπων, μέσα από τα λόγια και τις πράξεις ενός πρίγκιπα, που στέκεται πάνω από την ψυχρή υλιστική εξουσία του βασιλιά - πατέρα του, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη και η σοφία δεν έχουν ηλικία!

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, το Βιβλιοπωλείο Κιβωτός και οι Εκδόσεις Πατάκη.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator