Η κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας Κορίνθου με τον Νίκο Δένδια (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

0



Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Κορίνθου, παρουσία του Βουλευτή και πρώην υπουργού Νίκου Δένδια...

Στην κατάμεστη αίθουσα του εργατικού κέντρου, παραβρέθηκε το σύνολο σχεδόν του κομματικού μηχανισμού του νομού μας καθώς και πλήθος κόσμου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτης Χρίστος Δήμας, ο πρώην υπουργός Νίκος Ταγαράς, ο πρώην βουλευτής Κώστας Κόλλιας και οι πολιτευτές Γιώτα Μπάγκα, Γρηγόρης Καρούζης και Γιώργος Πετρίτσης και η Μαριλένα Σούκουλη. Τον κομματικό μηχανισμό εκπροσώπησαν οι Αναπληρωτες Γραμματείς Βασίλης Σμπόνιας και Δημήτρης Μήλιος καθώς και οι τομεάρχες Κορινθίας Νίκος Φατούσης και Β1 Αθηνών Γιώργος Τέσσης.





Επίσης παρευρέθηκαν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης και οι πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων Λουτρακίου Κώστας Βενετσάνος, Νεμέας Καρυώτης Κωνσταντίνος και Κιάτου Χ. Μπριλης. Το παρών έδωσε επίσης το στέλεχος του μητρώου στελεχών Σοφία Αναγνωσταρά και ο Απόστολος Παπαφωτίου και φυσικά οι υπεύθυνοι social media Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη και Νίκος Ροτζιώκος.



Δημοσίευση: Ιανουαρίου 20, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας Κορίνθου με τον Νίκο Δένδια (πλούσιο φωτορεπορτάζ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator