ΚΕ.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

0


Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων (ΚΕ.Π.Α.Π.) καλωσόρισε την νέα χρονιά και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου "Θωμάς ΘωμαΪδης".

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές κ. Μαρία Θελερίτη, κ. Γεώργιος Τσόγκας και κ. Γεώργιος Ψυχογιός, η πρώην βουλευτής κ. Κατερίνα Γκέκη- Φαρμάκη, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Χασικίδης, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνα Λύτρα, ο Πρόεδρος του Λιμενικού κ. Γεώργιος Φαρμάκης, μέλη του Δ.Σ. του ΚΕ.Π.Α.Π. και πολύς κόσμος.

Την εκδήλωση άνοιξε, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, η Προϊσταμένη Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων κ. Τόνια Τζαναβάρα. Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, κ. Γεώργιος Οικονόμου.

Ο κ. Γεώργιος Οικονόμου αναφέρθηκε στο επιτυχημένο έργο του προκατόχου του κ. Παναγιώτη Λαμπρινού, το οποίο συνεχίζεται κατά την διάρκεια της δικής του θητείας, καθώς ο ίδιος, τα μέλη του Δ.Σ και οι συνεργάτες του, εκπρόσωποι των τμημάτων της Βιβλιοθήκης, της Πινακοθήκης, της Φιλαρμονικής, των Χορωδιών και του Θεατρικού εργαστηρίου προσφέροντας ποιοτικό έργο προβάλλουν το ΚΕ.Π.Α.Π και τον Δήμο.

Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Μετά την κοπή της πίτας, η Φιλαρμονική του ΚΕ.Π.Α.Π., ύστερα από ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα, παρουσίασε νεαρούς μουσικούς που έδειξαν τις ικανότητές τους στα πνευστά όργανα.

Την εκδήλωση έκλεισε η Σύγχρονη - Λαϊκή Ορχήστρα Κορίνθου με ένα ευχάριστο μουσικό ρεπερτόριο.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕ.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator