Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

0Όσοι πιστεύουν ότι ΔΕΝ μπορούμε να απουσιάζουμε από μια ανεπανάληπτη ιστορική στιγμή--ότι ΔΕΝ έχουμε δικαίωμα να απέχουμε από κάτι που μπορεί να καθορίσει το μέλλον της Πατρίδας και των επόμενων γενιών--ότι έχουμε ΚΑΘΗΚΟΝ να ενώσουμε τη φωνή μας με τη φωνή εκατοντάδων χιλιάδων(ίσως εκατομμυρίων )Ελλήνων και να φωνάξουμε Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ...
Έχει ήδη κανονιστεί το μαγικό λεωφορείο και με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων το εισιτήριο θα είναι πολύ χαμηλότερο της ΜΙΣΗΣ ΤΙΜΗΣ του πήγαινε-έλα...

Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν θα το συμπληρώσουμε!!

Αδυνατώ να πιστέψω ότι σας νοιάζει πιο πολύ η πλαστική σακούλα από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αδυνατώ να πιστέψω ότι δε θα κόψετε ένα καφέ την ημέρα για μια ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που παλέψαμε να είναι Πάμφθηνη (όλοι μας έχουμε δυσκολίες)

Έχουμε 16 ημέρες καιρό..κανονικά πρέπει να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ...Πληροφορίες γαι κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 697 4071769 και 6932644619 και 6980245957.

Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator