ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απάντηση του προέδρου του ΚΕΠΑΠ για το χωριό του Άη Βασιλη

0ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ;

Οι δημοσιογράφοι Πίκοι Απίκοι και οι αυτοδιοικητικοί  Πουαρό, αν ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν σκάνδαλα στην Κόρινθο, ας κοιτάξουν κάπου αλλού και όχι στο Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος στην πόλη.

Το ΚΕ.Π.Α.Π, τουλάχιστον τον καιρό που εγώ προεδρεύω του σημερινού διοικητικού συμβουλίου , είναι υπόδειγμα λειτουργίας και διαφάνειας.

Απαντάμε λοιπόν σε όσους προσπαθούν να συνδυάσουν το χωριό του Αι Βασίλη, που στήθηκε στην πλατεία Περιβολάκια στην Κόρινθο, με τάχα χαριστικές αναθέσεις και σκανδαλώδεις συμβάσεις τα εξής:

Σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και ιδιαίτερα τις πρωτεύουσες οι δήμοι δαπανούν μεγάλα ποσά για να διοργανώσουν εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα.

Στην Κόρινθο, δυνητικά θα δαπανηθούν μόνο 40.000 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η απόφαση να στηθεί το χωριό του Αι-Βασίλη στα Περιβολάκια είναι ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΚΕ.Π.Α.Π. και ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων.

ΟΛΟΙ συνεπώς και γνώριζαν το ποσό και το ΨΗΦΙΣΑΝ.

Οι συμβάσεις είναι όντως δύο.

Σήμερα κάποιοι δηλώνουν έκπληκτοι…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ, υπογράφηκαν δύο συμβάσεις.

Μία σύμβαση για την εταιρεία που έχει τα ειδικά σπιτάκια και μία δεύτερη για την εταιρεία που παρείχε δωρεάν υπηρεσίες, εκδηλώσεις και εστίαση στους επισκέπτες.

Μάλιστα στην δεύτερη σύμβαση υπήρχε πρόβλεψη και υλοποιήθηκε να δουλέψουν την περίοδο των εορτών μόνο Κορίνθιοι πολίτες.

Είναι γνωστό στους πάντες ότι οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί και ψηφιστεί υλοποιήθηκαν όλες και κάποιες από αυτές έλαβαν τα συγχαρητήρια και του δημάρχου Κορινθίων που παρευρίσκετο.

Η  συνολική λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού δεν ικανοποίησε ούτε και εμάς και για τον λόγο αυτό ο εργολάβος δεν έχει ακόμα πληρωθεί και θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο, ποιά θα είναι η τελική μας στάση απέναντι του.

Η προσπάθεια (μία ακόμα) συγκεκριμένων κύκλων να ταυτίσουν το ΚΕ.Π.Α.Π. και τον πρόεδρο του με αδιαφανείς πρακτικές πέφτει στο κενό προς απογοήτευση όσων έχουν τέτοιες εμπνεύσεις.

Εμείς υλοποιούμε με διαφάνεια καθημερινά εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό όφελος την εντολή που μας έχει δώσει ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου.

Το γραφείο του προέδρου του ΚΕ.Π.Α.Π, τα γραφεία όλου του προσωπικού είναι ανοικτά σε όλους και όποιος θέλει να ελέγξει τις δράσεις μας είναι ευπρόσδεκτος.

Καλή χρονιά σε όλους τους Κορίνθιους και σε εκείνους που φαντασιώνονται σκάνδαλα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Πρόεδρος ΚΕ.Π.Α.Π.
Δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 05, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απάντηση του προέδρου του ΚΕΠΑΠ για το χωριό του Άη Βασιλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator