Στην ημερίδα "Ιατρικός Τουρισμός & Τοπική Αυτοδιοίκηση" ο Δήμαρχος Λουτρακίου Γεώργιος Γκιώνης

0Στην ημερίδα με θέμα "Ιατρικός Τουρισμός & Τοπική Αυτοδιοίκηση" συμμετείχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού - Τουρισμού Αναστάσιος Σακελλαρίου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων στο πλαίσιο του «Money Show» τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Hilton Athens.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Διεθνούς Κέντρου Ιατρικού Τουρισμού, Γιώργος Πατούλης ο οποίος τόνισε την ανάγκη διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης εθνικής στρατηγικής που θα λειτουργεί ενισχυτικά στην ανάπτυξη του τουρισμού υγείας και θα συμβάλλει καθοριστικά στην εθνική οικονομία. Αξιόλογες τοποθετήσεις έγιναν από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιφανείς επιστήμονες, όπως ο Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Υπουργείου Τουρισμού, ο Κωνσταντίνος Κουσκούκης, Καθηγητής Δερματολογίας - πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής - Πρόεδρος Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινεζικής & Συμπληρωματικής Ιατρικής, ο Γιάννης Καραγιάννης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, Δήμαρχος Λαγκαδά και Β' Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και ο Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ.

Σε τοποθέτησή του, ο κ. Γκιώνης αναφέρθηκε στην ευκαιρία που προσφέρει ο Τουρισμός Υγείας για την ανάπτυξη της οικονομίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και παρουσίασε τις συντονισμένες ενέργειες όλων των φορέων του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος στις αγορές του εξωτερικού.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην ημερίδα "Ιατρικός Τουρισμός & Τοπική Αυτοδιοίκηση" ο Δήμαρχος Λουτρακίου Γεώργιος Γκιώνης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator