Η διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου διαψεύδει δημοσίευμα και απαντάει

0


Πρόσφατη ανάρτηση σε ιστοσελίδα ενημέρωσης, που αφορά δήθεν απαράδεκτες εργασιακές συνθήκες των γιατρών του Νοσοκομείου Κορίνθου, μας υποχρεώνει για λόγους δεοντολογίας και ηθικής να διατυπώσουμε τα ακόλουθα:

Τα δημόσια νοσοκομεία, δομές περίθαλψης και παροχής υγείας του απλού λαού και των μη προνομιούχων, δεν είναι χώροι, όπου μπορούν να έχουνθέση σκοπιμότητες οποιουδήποτε τύπου και χαρακτηριστικών, είτε πολιτικές, είτε οικονομικές,είτε προσωπικές μπορεί να είναι αυτές.

Πολύ δε περισσότερο, όταν τέτοιου είδους σκοπιμότητες, για να εξυπηρετήσουν τον ύποπτο στόχο τους, επιφέρουν χτυπήματα, μέσω διοχέτευσης στα μέσα ενημέρωσης, ψευδών και αναληθών στοιχείων, με την κάλυψη που τους παρέχει η αοριστία και η ανωνυμία.

Γι΄αυτό και δεν μπορούμε να δεχτούμε, σε μια περίοδο πραγματικής ανάκαμψης της λειτουργίας του νοσοκομείου, να υπάρχουν κάποιοι, που με ανυπόστατες και ανώνυμες καταγγελίες, να την αντιστρατεύονται, όταν αυτοί οι ίδιοι επέλεξαν την ένοχη σιωπή, σε περιόδους παρακμής και απαξίωσης του.

Για όσο διάστημα είμαστε στη διοίκηση,προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα νοσοκομείο ανοικτό στην κοινωνία και δηλώνουμε παρόντες και διαθέσιμοι σε κάθε διάλογο, αλλά και σε κάθε παραγωγική και καλοπροαίρετη κριτική, από όπου και να προέρχεται, αρκεί όμως να περιέχει συγκεκριμένα και πραγματικά στοιχεία και δεδομένα, που θα αποτελούν βάση για βελτίωση των παρεχόμενων στο νοσοκομείο υπηρεσιών.

Για τη Διοίκηση του Γ.Ν. Κορίνθου

Η Διοικήτρια
Καλομοίρη Δημ.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου διαψεύδει δημοσίευμα και απαντάει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator