ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

0


Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στο ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ, στην Κόρινθο, πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και συνάντηση, όσων φοιτούν στο ΙΕΚ στον τομέα των Τουριστικών επαγγελμάτων και της Μαγειρικής, με εκπροσώπους του κολεγίου INTERNAPA της Κύπρου και του εκπροσώπου των manager των ξενοδοχείων GRECIA HOTELS, κ. Φωτιάδη.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι ευκαιρίες που δίνονται για την πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών και η προσβασιμότητά τους στην αγορά εργασίας, θέματα τα οποία ανέλυσαν ο κ. Ευστάθιος Πουλίτσης και ο κ. Δημήτριος Σούκουλης.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator