Η Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών για το συλλαλητήριο στην Αθήνα

0Δέκα μέρες πρίν το συλλαλητήριο στην Αθήνα και τα μηνύματα που λαμβάνουμε από όλη την Ελλάδα την Κορινθία και το διαδίκτυο είναι άκρως ενθαρρυντικά για αυτό που θα ακολουθήσει.

Σε αυτό το κάλεσμα η πατριωτική κίνηση Κορίνθιων πολιτών για μια ακόμη φορά θα δώσει δυναμικά το παρόν,άλλωστε τίποτα δεν έχει χαθεί και τα λόγια του στρατηλάτη μας επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε:

''Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει.''

Επειδή το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και ο κόσμος που θα δώσει το παρόν καθημερινά αυξάνεται, καλούμε τους προέδρους των κοινοτήτων,τους προέδρους των πολιτιστικών συλλογών,και όσους αγαπούν την Ελλάδα την Μακεδονία και την ιστορία της να ναυλώσουν λεωφορεία με δική τους πρωτοβουλία για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος και να φτάσουν ασφαλείς στην Αθήνα.

Τα μέλη της πατριωτικής κίνησης είναι σε άμεση επαφή με τους διοργανωτές του συλλαλητήριου και ενημερωμένοι για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την καλύτερη μετάβαση στο συλλαλητήριο.

Καλούμε τους βουλευτές,τον περιφεριάρχη, τους δημάρχους του νομού μας να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και να πάρουν άμεση και ξεκάθαρη θέση για αυτό το εθνικό ζήτημα. Όποιος σιωπά αυτές τις δύσκολες ώρες είναι συνένοχος στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας...!!
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών για το συλλαλητήριο στην Αθήνα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator