Απαράδεκτη και ύποπτη ανακοίνωση Ρουβίκωνα: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα»

0



«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» σχετικά με το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα:

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Καποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Αλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.

Ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει ότι «ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας, η ευθύνη στον κ. Τσίπρα».

crashonline.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απαράδεκτη και ύποπτη ανακοίνωση Ρουβίκωνα: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator