Πρόστιμο 22.000 Ευρώ από Χειβιδόπουλο σε Καμπόσο, (ΔΕΥΑΑΡΜ) και η υπόθεση στη Δικαιοσύνη...

0Όχι ότι ήταν ποτέ καλές οι σχέσεις Χειβιδόπουλου Καμπόσου, όμως φαίνεται ότι το σχοινί έχει σπάσει για καλά και από δω και πέρα θα έχουμε πόλεμο με πραγματικά πυρά.

Ο Τατούλης που μέχρι πρότινος κρατούσε τις ισορροπίες, δείχνει να τα ξαναβρίσκει με τον Καμπόσο και έτσι ο Χειβιδόπουλος θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών μόνος του.

Η επιβολή προστίμου, 22.000 Ευρώ "...στη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Άργους – Ναυπλίου στη θέση Κιόσκια Δήμου Άργους - Μυκηνών, Νομού Αργολίδας κατά παράβαση της περιβαλλοντικής αδειοδότησής της και της κείμενης περιβαλλοντικής νομοθεσίας" και η απόφαση για:

Τη διαβίβαση του φακέλου της υπόθεσης στη Διεύθυνση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αργολίδας για τυχόν δικές της ενέργειες στο πλαίσιο των σχετ. (8) και (9) διατάξεων.
Τη διαβίβαση του φακέλου της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη για ενδεχόμενη επιβολή κυρώσεων σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 28 και 29 του Ν. 1650/86 όπως ισχύουν.
δείχνουν ότι ο Χειβιδόπουλος τραβάει στα άκρα...

Μπορεί να πούμε ότι οι Υπηρεσίες ελέγχουν και ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράφει την απόφαση, όμως, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που βγαίνει τώρα, δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχει μόνο ο υπηρεσιακός δρόμος στην υπόθεση.

Πάντως, οι καταγγελίες και οι βεβαιώσεις είναι βαρύτατες, περιγράφεται πλήρης ασυδοσία και παραβίαση κάθε κανόνα προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας των πολιτών και οι αρμόδιοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών, θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις.

Συνοπτικά δείτε τις διαπιστώσεις των ελέγχων:

α) πλημμελής παρακολούθηση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών των εισερχόμενων υγρών αποβλήτων,

β) μη σύννομη διαχείριση στερεών μη επικινδύνων αποβλήτων,

γ) πλημμελής παρακολούθηση ποιοτικών χαρακτηριστικών των επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων,

δ) πλημμελής παρακολούθηση υδάτινου αποδέκτη επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων,

Στην απόφαση του Χειβιδόπουλου αναφέρονται εγκληματικές παραβάσεις και αμέλειες που ξεπερνούν κάθε όριο ανοχής, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ανάρτηση στη Διαύγεια:

Η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας

Θα περιμένω να δω τις αντιδράσεις αιρετών και φορέων και φυσικά θα επανέλθω...

Prefadoros

Υ.Γ. Αγαπητέ Δήμαρχε Άργους-Μυκηνών, λέω... Μήπως πριν από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σου, θα έπρεπε, όπως έχεις άλλωστε υποχρέωση και καθήκον ως αιρετός, να μεριμνάς για την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία των Δημοτών του Δήμου Άργους-Μυκηνών και της γύρω περιοχής; Λέω...
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρόστιμο 22.000 Ευρώ από Χειβιδόπουλο σε Καμπόσο, (ΔΕΥΑΑΡΜ) και η υπόθεση στη Δικαιοσύνη..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator