Reality… ανικανότητας

0




Δεν εξηγείται αλλιώς. Οι υπουργοί και τα στελέχη της κυβέρνησης κάνουν κάποιο είδους διαγωνισμό. Ένα talent show πρέπει να γίνεται για να αναδειχθεί ο πιο… ανίκανος. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τις καθημερινές ανοησίες που λένε ή κάνουν; Που βεβαίως βρίσκουν και κάνουν γιατί σε άλλες εποχές αν υπήρχαν τέτοιοι υπουργοί θα τους είχαν ρίξει πίσσα και πούπουλα και θα τους περιέφεραν στο Σύνταγμα.

Έχουμε πρώτο – πρώτο τον Κοντονή, υπουργό Δικαιοσύνης που επιτίθεται στη Δικαιοσύνη. Δεν φτάνει που βάζουν βόμβες οι τρομοκράτες εξαιτίας του πρωτοφανούς πολέμου που έχει ανοίξει η κυβέρνηση στους δικαστές, τώρα συνεχίζει να τους κατηγορεί αντί να παραιτηθεί αν έχει λίγη τσίπα ακόμη.

Ακολουθεί βεβαίως ο φίλος των συλλογικοτήτων, υπουργός της Δημόσιας… Αταξίας που έχει αφήσει τη χώρα στο έλεος των μπαχαλάκηδων. Αυτός να παραιτηθεί; Σιγά μην περιμέναμε από πρώην Πασόκο να είναι υπεύθυνος.

Έρχεται στη σειρά και ο Γαβρόγλου, άλλη περίπτωση κι αυτή. Την ώρα που τα πανεπιστήμια έχουν διαλυθεί από τους μπαχαλάκηδες ο υπουργός αντιδρά λες και νομίζει ότι βρέχει ενώ τον φτύνουν.

Ο κ. Γαβρόγλου προχώρησε σε μία τυπική δήλωση για τη βία, αλλά επιτέθηκε κατά του πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέα Ζαπράνη, καλώντας τον να σταματήσει να δυσφημεί συστηματικά τα δημόσια πανεπιστήμια και να κάνει την αυτοκριτική του. «Να αναρωτηθεί γιατί επί των ημερών του το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας γίνεται στόχος αντιδημοκρατικών και βίαιων επιθέσεων».

Φοβερά πράγματα. Φταίει ο πρύτανης που οι κουκουλοφόροι δρουν ανενόχλητοι στο όνομα του ασύλου. Φταίει δηλαδή το θύμα γιατί φόρεσε φούστα κι όχι ο βιαστής που την βίασε. Λες και στα άλλα πανεπιστήμια όλα είναι καλά. Κι εκεί οι πρυτάνεις φταίνε που τα σπάνε οι μπαχαλάκηδες. Δεν φταίει η επίσημη πολιτεία; Δεν φταίει η αριστερή κυβέρνηση που καλύπτει τα «δικά της παιδιά»;

Όσο για τον Τσακαλώτο; Εκτός του ότι διεκδικεί βραβείο χρήσης της ελληνικής γλώσσας. Ή και βραβείο επενδύσεων στο εξωτερικό. Τώρα απειλεί και τους βουλευτές ότι αν δεν ψηφίσουν θα καταρρεύσουν οι τράπεζες. Ο ίδιος που έκανε καριέρα με τους άλλους αποτυχημένους οικονομολόγους στις πλατείες με τους αγανακτισμένους.

Πραγματικά δεν ξέρουμε από πού και ποιον να πιάσουμε. Τον Παππά με τις τηλεοπτικές άδειες και το… διαστημικό πρόγραμμα; Τους διάφορους που στήνουν τα troll των 0,60 ευρώ το μήνυμα; Τον Κατρούγκαλο που διέλυσε την ασφάλιση και τώρα κάθεται; Την Αχτσιόγλου που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της και το παίζει πασιονάρια της εργασίας;

Ποιον υπουργό να πιάσεις και να μην έχει κάνει «πατάτα»; Ποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη, να μην έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους, να μην έχει προσβάλλει την πατρίδα και το κράτος που τον πληρώνει.

Πρόκειται πράγματι για ένα reality show σαν κι αυτά του Τούρκου παραγωγού στον Σκάι. Ο κάθε ένας διαγωνίζεται και… διαγκωνίζεται για το πόσο ανίκανος είναι. Αλλά και πόσο προκλητικός. Το κάνουν επίτηδες, δεν μπορεί να είναι τόσο αναίσθητοι.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Reality… ανικανότητας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator