ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νo 66

0


Τα Χριστούγεννα είθισται να υπερβάλουμε σε ευχές, γλυκά, δώρα  ταξίδια, λησμονώντας, μάλλον, το πραγματικό νόημα της θείας γέννησης: Ειρήνη στη Γη, αγάπη στις καρδιές των ανθρώπων,... καλοπροαίρετη διάθεση και αισιοδοξία για το μέλλον σ' έναν κόσμο "τρομοκρατημένο" και εμπόλεμο.

Όταν λοιπόν θα έχετε καταβροχθίσει την υπέροχη γεμιστή γαλοπούλα και θα έχει εξαφανιστεί το τελευταίο κομμάτι τυχερής βασιλόπιτας, όταν τελειώσουν οι μπαταρίες στα μουσικά αγγελάκια και καούν τα λαμπιόνια στο παραδοσιακό καραβάκι, όταν μαραθεί το ελατάκι στη σάλα, τότε κρατήστε αναμμένα τα φώτα της καρδιάς σας, γιατί τα πραγματικά Χριστούγεννα διαρκούν όλο το χρόνο!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 18, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νo 66"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator