Το Great Escape ήρθε στην Κόρινθο!

0




Το Great Escape ήρθε στην Κόρινθο!

Μπήκες στο δωμάτιο. Στόχος να αποδράσεις σε 60 λεπτά. Θα τα καταφέρεις;;

To Great Escape είναι η πρώτη ολοκληρωμένη πρόταση escape rooms (δωματίων απόδρασης) στην Κόρινθο και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!!

Διάλεξε προσεκτικά την παρέα σου και ελάτε να ... αποδράσετε! Για τα επόμενα 60 λεπτά θα είστε detectives που προσπαθούν να εξιχνιάσουν «τον τέλειο φόνο» ή φυλακισμένοι στο υψίστης ασφαλείας «Guantanamo» από το οποίο δεν απέδρασε ποτέ και κανείς;; Επιλέξτε ένα από τα 2 θεματικά δωμάτια, συγκεντρώστε στοιχεία, αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, βρείτε τη λύση στους γρίφους και δραπετεύστε μέσα σε μία ώρα. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί: Στόχος είναι πάντα η απόδραση ... αλλά και η συνεργασία, η ευρηματικότητα, η φαντασία και η ψυχραιμία, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να διαλευκάνετε την υπόθεση και να βγείτε από το δωμάτιο.

Έλα να ζήσεις μια φανταστική εμπειρία με την παρέα σου και άσε την αδρεναλίνη σου να «χτυπήσει κόκκινο». Δεν είναι μόνο ότι ζεις κάτι απίστευτα ζωντανό και ρεαλιστικό, είναι ότι για να δραπετεύσεις, πρέπει να ακονίσεις το μυαλό σου, να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα και να συνεργαστείς με την υπόλοιπη ομάδα σου. Θα τα καταφέρεις;

Μπες στον φανταστικό κόσμο της Great Escape! Είναι σίγουρο ότι θα «κολλήσεις»!

Κάνε κράτηση τώρα!

Θα μας βρεις:

Περιάνδρου 5, Κόρινθος

Τηλ.: 27410 84115

www.greatescape.gr

www.facebook.com/greatescapekorinthos

email: korinthos@greatescape.gr

Πως παίζεις στα Escape Rooms;

Μια παρέα 2-6 ατόμων κλειδώνεται σε ένα δωμάτιο και έχει 60 λεπτά για να λύσει τον γρίφο. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή εμπειρία και αρκεί να επιστρατεύσει κάποιος αντίληψη, παρατηρητικότητα, φαντασία και έμπνευση σε συνδυασμό πάντα με την αλληλοβοήθεια. Αν, όμως, δεν βρίσκεις κάποιο σημαντικό στοιχείο ή γενικά «κολλήσεις», τότε υπάρχει η βοήθεια του … δωματίου. Ο game master σε παρακολουθεί από τις κάμερες που υπάρχουν μέσα στο δωμάτιο και σε βοηθάει όταν το χρειάζεσαι και σε καθοδηγεί για το επόμενο βήμα μέσω μιας οθόνης. Και στην περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε ή νιώσει κάποιος από τους συμμετέχοντες δυσφορία, πατάς το escape button και αυτόματα βγαίνεις έξω από το δωμάτιο.

Ποιος μπορεί να παίξει;

Στα δωμάτια απόδρασης μπορεί να παίξουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, ούτε ξεχωριστές γνώσεις μαθηματικών, φυσικής ή οτιδήποτε άλλο, καθώς όλα στηρίζονται στην απλή λογική. Τα δωμάτια είναι πολύ ευρύχωρα άρα δεν υπάρχει θέμα κλειστοφοβίας, αλλά όπως είπαμε, πατώντας το escape button, διακόπτεις αμέσως το παιχνίδι.

Καλή διασκέδαση!!!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Great Escape ήρθε στην Κόρινθο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator