Πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ οι προκλητικές δηλώσεις Erdogan για τη συνθήκη της Λωζάνης

0Πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ είναι οι προκλητικές δηλώσεις του Tayyip Erdogan στον Προκόπη Παυλόπουλου σε μια σειρά θεμάτων, με κυριότερο τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Ειδικότερα, η Sabah τονίζει τη δήλωση Erdogan ότι «υπάρχουν λεπτά ζητήματα στη συνθήκη της Λωζάνης τα οποία δεν γίνονται κατανοητά», αναφέροντας ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας έδωσε «ιστορικές απαντήσεις» κατά την επίσκεψή του στον Πρ. Παυλόπουλο, αλλά και ότι ο έλληνας πρόεδρος «φάνηκε να ρίχνει τους τόνους μετά τις απαντήσεις που έλαβε».Η διαδικτυακή έκδοση της hurriyet έχει κεντρικό θέμα της τη δήλωση του τούρκου προέδρου ότι «η συνθήκη της Λωζάνης δεν εφαρμόζεται», αναφέροντας ότι ο έλληνας ΠτΔ του απάντησε ότι «δεν χρειάζεται ούτε να ανανεωθεί ούτε να επικαιροποιηθεί».Η milliyet τονίζει ότι ο T. Erdogan έθεσε θέμα συνθήκης της Λωζάνης, κάνοντας λόγο για ιστορική επίσκεψη τούρκου προέδρου για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από 65 χρόνια και τονίζοντας ότι ο T. Erdogan έδωσε «μια σκληρή απάντηση» στον Πρ. Παυλόπουλο.Πιο ήπια είναι η προσέγγιση από την cumhuriyet, με τίτλο «Η επίσκεψη του Erdogan στην Αθήνα ξεκίνησε με τη συνθήκη της Λωζάνης» και αναφορά στη σχετική αντιπαράθεση με τον Πρ. Παυλόπουλο.Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ οι προκλητικές δηλώσεις Erdogan για τη συνθήκη της Λωζάνης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator