ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Δεκάδες χειροβομβίδες βρίσκονται θαμμένες σε ένα από τα πιο επισκέψιμα μνημεία της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ

0Δεκάδες χειροβομβίδες από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου βρίσκονται θαμμένες σε ένα από τα πιο επισκέψιμα μνημεία της Ελλάδας, την Διώρυγα της Κορίνθου, την οποία περνούν καθημερινά δεκάδες πλοία και άλλα σκάφη. Την καταγγελία κάνει ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος σημειώνει ότι το χειρότερο είναι πως όλοι είναι ενήμεροι για το θέμα, αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει να δώσει λύση, ξεθάβοντας και αχρηστεύοντας τις χειροβομβίδες.


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Δεκάδες χειροβομβίδες βρίσκονται θαμμένες σε ένα από τα πιο επισκέψιμα μνημεία της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator