ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ

0H Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου και ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σωτήρης Μουρίκης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους μας τίμησαν στις εκλογές της Κυριακής.

Στις εκλογές διεξήγαμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα ενάντια σε μια σειρά από παραμέτρους που βρέθηκαν απέναντί μας μέχρι και τη βραδιά των αποτελεσμάτων.

Βρεθήκαμε απέναντι σε ένα σύστημα που ο μόνος του προβληματισμός ήταν πως θα μας εξουδετερώσει.

Το τελικό αποτέλεσμα σε πρώτη φάση είναι ουσιαστικά μια ισοπαλία με τον εκλεκτό της προηγούμενης Διοίκησης.

Αισθανόμαστε όμως ΗΘΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ αυτών των εκλογών αφού δεν χρησιμοποιήσαμε αθέμιτους τρόπους για να υποκλέψουμε την πρωτιά για μια χούφτα ψήφους.

Πιστεύουμε ότι το Επιμελητήριο έχει ανάγκη τις συνέργειες και τις συμμαχίες για να διαδραματίσει τον καθοριστικό του ρόλο τα επόμενα χρόνια, πέρα από κομματικές, αυτοδιοικητικές ή προσωπικές προτιμήσεις.

Συνέργειες που όμως θα πρέπει να ξεκινούν από μια ηθική βάση και στην κατεύθυνση της ένωσης δυνάμεων με όσους δίνουν αξία στο λόγο τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator