Αυτά τα Χριστούγεννα, οι ομάδες ενεργοποίησης συλλογικότητας Βέλου, μας μεταφέρουν σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας

0Αυτά τα Χριστούγεννα, οι ομάδες ενεργοποίησης συλλογικότητας Βέλου, μας μεταφέρουν σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, για να ανοίξουμε το σεντούκι των παραδόσεων.
Ανάβουμε το τζάκι, την εστία του σπιτιού. Μπαίνουμε στην κουζίνα της γιαγιάς, με τις μυστικές συνταγές. Πλημμυρίζουμε από γεύσεις και αρώματα Χριστουγέννων.
Στρώνουμε το τεράστιο τραπέζι, με παραδοσιακά κεράσματα της Ελλάδας μας, με συνοδεία από κάλαντα, μελωδίες, χορούς και πολλές εκπλήξεις!

Σας Περιμένουμε
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 από τις 15:30.
στην Πλατεία Ελευθερίας στο Βέλο Κορινθίας.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτά τα Χριστούγεννα, οι ομάδες ενεργοποίησης συλλογικότητας Βέλου, μας μεταφέρουν σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator