"Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου": Καταδικάζει απερίφραστα τυχόν πολιτικές μεθοδεύσεις που απεργάζονται τον «ξαφνικό θάνατο» της ΕΑΣ Κιάτου

0



Η επιμελητηριακή παράταξη "Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου" και ο επικεφαλής της Σωτήρης Μουρίκης καταδικάζουν απερίφραστα τυχόν πολιτικές μεθοδεύσεις που ,χωρίς να υπάρχει καμιά δικαστική απόφαση,με άμεσα εκτελεστές διαπιστωτικές πράξεις απεργάζονται τον «ξαφνικό θάνατο» της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου!

Πάγια θέση μας είναι ότι οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών αποτελούν επιχειρήσεις που συμμετέχουν στον ανταγωνισμό της αγοράς και που επιβιώνουν ή όχι με κριτήρια αγοράς. Οι κανόνες συνεταιριστικής δραστηριότητας που ακολουθούνται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι παγκοσμίως καθιερωμένοι και το μόνο που επιζητείται από τις εκάστοτε κυβερνητικές εξουσίες είναι να διαμορφώνουν ένα πλαίσιο που να σέβεται αυτούς τους κανόνες, μεταξύ των οποίων είναι η «αυτονομία και ανεξαρτησία» (4η Συνεταιριστική Αρχή), σύμφωνα με την οποία δεν θυσιάζουν την αυτονομία και ανεξαρτησία τους ακόμη και στις σχέσεις τους με τις κυβερνήσεις.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι και ως διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας θα σταθούμε απέναντι σε όσους απεργάζονται "πολιτικές αποφάσεις " που δεν στηρίζονται σε κανένα απολύτως νομικό, λειτουργικό, οικονομικό ή άλλο λόγο και σαφώς παραβιάζουν το άρθρο 12 του Συντάγματος,που κατοχυρώνει και προστατεύει το ατομικό δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι.

Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου": Καταδικάζει απερίφραστα τυχόν πολιτικές μεθοδεύσεις που απεργάζονται τον «ξαφνικό θάνατο» της ΕΑΣ Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator