ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Θα πάνε να ψηφίσουν οι μαϊμού εκπρόσωποι ανωνύμων εταιρειών;;;;

0Αυτοί που ήξεραν το κόλπο με τις Ανώνυμες εταιρείες είναι γνωστοί.
Οι κάλπες έχουν ανοίξει απο τις 7 το πρωί στο Επιμελητήριο και όλοι περιμένουν με αγωνία να δούν αν θα πάνε να ψηφίσουν και τα...δένδρα...!
Οι μαϊμού εξουσιοδοτήσεις είναι εκατοντάδες και αν πάνε να ψηφίσουν, η αλλοίωση του εκλογικου αποτελέσματος είναι δεδομένη.
Ηδη στα χέρια συνδυασμών υπάρχουν οι λίστες με τα ονόματα που δεν έχουν προκύψει απο νόμιμες αποφάσεις των εταιρειών αλλά απο τα χέρια των ειδικών που έστησαν παράγκα...!
Αν πάνε να ψηφίσουν και δεν φοβηθούν τον εισαγγελέα 3-4 έδρες θα πάρουν οι συγκεκριμμένοι 2 συνδυασμοί απο το κόλπο αυτό.!
Θα σας ενημερώσουμε κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Θα πάνε να ψηφίσουν οι μαϊμού εκπρόσωποι ανωνύμων εταιρειών;;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator