ΔΕΠ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΟΥΦΑ" ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Α.Ε.

0Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στις "μούφα" εκπροσωπήσεις Α.Ε. (Ανώνυμων Εταιριών), η ΔΕΠ (Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου) δηλώνει ξεκάθαρα και απερίφραστα ότι
ο συνδυασμός μας επενδύει στους επιχειρηματίες, στους δημιουργικούς και παραγωγικούς φορείς
και στην διαφάνεια της εκπροσώπησης τους.

Καλούμε τους επικεφαλής των παρατάξεων που συμμετέχουν στις εκλογές, να προασπίσουν και να διασφαλίσουν την νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας.

Γραφείο Τύπου ΔΕΠ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΠ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΟΥΦΑ" ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Α.Ε."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator