Ποιοι οπλίζουν το χέρι τους, κύριε Τσίπρα;

0


Η στοχοποίηση θεσμικών οργάνων και μεμονωμένων πολιτών οπλίζει τα χέρια της τρομοκρατίας. Την μία δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις του Δικαστηρίου, την άλλη τα δημοσιεύματα μιας εφημερίδας, την επομένη το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι δεν τους έχουν ακόμη προσκυνήσει. Δυστυχώς, οι Πολάκηδες είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της κυβέρνησης. Κι ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

Επιτέθηκαν με λύσσα απέναντι στους δικαστές, λέγοντας ψέματα. Ότι δήθεν οι δικαστές δεν θέλουν να υποβάλλουν πόθεν έσχες. Την ίδια ώρα συντονίστηκαν στο ίδιο μήκος κύματος με εφημερίδες και trolls. Πόσο υποκριτικό είναι στην συνέχεια να λέει κάποιος ότι η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται από βόμβες και κουκούλες; Ας μην επέτρεπε ο κ. Τσίπρας την απροκάλυπτη επίθεση σε βάρος της Δικαιοσύνης. Εκτός κι αν οι κκ Κοντονής και Πολάκης δεν είναι δικοί του υπουργοί.

Αυτό με το κουκουλοφόρους όμως έχει ιδιαίτερη σημασία! Οι προστάτες των κουκουλοφόρων λένε ότι η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται από τις κουκούλες. Για τι πράγμα ακριβώς συζητάμε; Για τους κουκουλοφόρους που τα έσπασαν στο ΠΑΜΑΚ; Μα, ο ίδιος ο υπουργός Γαβρόγλου κάλεσε την διοίκηση του Πανεπιστημίου να αναρωτηθεί για ποιόν λόγο γίνονται στόχος! Σαν να λένε σε μία γυναίκα που έχει βιαστεί ότι «τα ήθελε»! Ούτε αυτός είναι υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα;

Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν ξεφυτρώσει διάφορα μανιτάρια στον μαγικό κόσμο των media. «Ιστοσελίδες» που στηρίζουν ανοικτά την κυβέρνηση, καθυβρίζοντας τους «εχθρούς». Διαφωνούν με έναν δημοσιογράφο; Στην πυρά. Τον λένε «ακροδεξιό», «λαμόγιο» και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Να τους χαίρονται εκεί στο Μαξίμου. Να χαίρονται όλα τα trolls που έχουν διορίσει στο δημόσιο. Ας ελπίσουμε μόνο οι αθλιότητές τους να μην οπλίσουν άλλο χέρι.

Αν ο κ. Τσίπρας εννοεί αυτά που λέει, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Αλλά πολύ φοβόμαστε ότι θα ξαναδούμε «δημοσιεύματα» σε αυτές τις δήθεν ιστοσελίδες. Θα ξαναδούμε δηλώσεις τύπου Κοντονή και Γαβρόγλου. Και φυσικά δεν θα μας λείψουν τα ευγενικά μηνύματα του κ. Πολάκη.

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποιοι οπλίζουν το χέρι τους, κύριε Τσίπρα;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator