ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία για εκδρομείς και επισκέπτες

0  • Με τις βαλίτσες στο χέρι μέσα στη λάσπη και τα χιόνια επισκέπτες και επιχειρηματίες !!!
  • Χωρίς νερό για 36 ώρες !!!

Εντελώς απροετοίμαστος αποδείχτηκε ο Δήμος Ξυλοκάστρου για ακόμα μια φορά αφού όπως μας κατήγγειλαν επισκέπτες και επιχειρηματίες της περιοχής των Τρικάλων Κορινθίας τα προβλήματα από την πρόσφατη κακοκαιρία ήταν πολλά με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να διακόψει τις διακοπές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα Τρίκαλα ήσαν αποκλεισμένα την προπαραμονή και την παραμονή των Χριστουγέννων παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις της ΕΜΥ αποτέλεσμα της ανεπάρκειας των υπεύθυνων του Δήμου Ξυλοκάστρου.

Κάποιες προσπάθειες να ανοίξουν οι δρόμοι μέσα στα χωριά έκαναν την κατάσταση ακόμα χειρότερη αφού οι παράδρομοι και τα πάρκινγκ ήταν κλειστά από το χιόνι.

Αυτόν τον τουρισμό επιδιώκουν οι υπεύθυνοι του Δήμου;;;
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία για εκδρομείς και επισκέπτες "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator