Εκτός ψηφοδελτίων Κωστόπουλος - Τατούλη

0Εξελίξεις μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη στην «Καθημερινή».

Ποικίλα σχόλια -όπως ήταν αναμενόμενο- προκάλεσε το περιεχόμενο της χθεσινής συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφημερίδα «Καθημερινή» και τον Αλέξη Παπαχελά.

Το γεγονός ότι έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι κανένα μέλος της οικογένειάς του δεν θα συμμετάσχει στην κυβέρνησή του ήταν ένα μήνυμα που αφορούσε κυρίως την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ωστόσο, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δείχνει διάθεση να απαλλάξει τη ΝΔ από τις βαρονίες του παρελθόντος, θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν θα εξαντληθεί μόνο στο πρόσωπο της Ντόρας Μπακογιάννη.

Απεναντίας, και σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει να έχει καταλήξει στην απόφαση να μη συμπεριλάβει κανένα γόνο πολιτικής οικογένειας.

Έτσι, εκτός από τους εν ενεργεία βουλευτές που φέρουν βαρύ πολιτικό όνομα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι εκτός ψηφοδελτίων θα βρεθούν, εκτός από τον υιό του Γιάννη Τραγάκη, η θυγατέρα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Εύη Τατούλη και ο γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκος Κωστόπουλος, ο οποίος, χωρίς να έχει λάβει το κομματικό χρίσμα, κινείται στη Β’ Αθήνας ως σίγουρος υποψήφιος, γράφοντας στα παλιότερα των κομματικών του υποδημάτων τα κομματικά όργανα.

Πηγή: parapolitika.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 04, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκτός ψηφοδελτίων Κωστόπουλος - Τατούλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator