ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Μουσικών Συνόλων που διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου, "Θωμάς Θωμαΐδης".

Οι μαθητές και οι καθηγητές υπόσχονται μια ζεστή, γιορτινή βραδιά, γεμάτη χαρούμενες μελωδίες από όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων, θα εμφανιστούν τα σύνολα των πνευστών, της ευρωπαϊκής χορωδίας, της σύγχρονης μουσικής και της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, προσφέροντας στους ακροατές υπέροχα ακούσματα εξαιρετικής μουσικής.

Αγκαλιάζουμε την ένθερμη προσπάθεια του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου που τόσα χρόνια συμβάλλει στον πολιτισμό του τόπου μας προβάλλοντας την αξία της αισθητικής καλλιέργειας και προάγοντας τη συνολική πνευματική ανάπτυξη των μαθητών του.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator