Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εκπαιδεύει το Ειδικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών του 747 ΕΤΜΧ

0

Στο πλαίσιο του μνημονίου που έχει υπογράφει μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε ακόμα μία εκπαίδευση από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου. Η μετεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε 6/12/2017 στο Ειδικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ε.Τ.Α.Κ. του 747 ΤΜΧ του Γενικού Επιτελείου Στρατού που εδρεύει στο Λουτράκι Κορινθίας και περιελάμβανε BLS/AED.

Η εκπαίδευση είχε διάρκεια 6 ωρών όπου όλα τα στελέχη έκαναν πρακτική στα πρωτόκολλα της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και απινιδισμού καθώς και πνιγμονής. Για την εκπαίδευση χρησιμοποιήθηκαν προπλάσματα και κατάλληλος εξοπλισμός για την πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κορίνθου ευχαριστεί θερμά το Γενικό Επιτελείου Στρατού, τον Διοικητή του 747 ΕΤΜΧ Αντισυνταγματάρχη Κυριαζή Αριστομένη και τον Υποδιοικητή Ταγματάρχη Κουρελή Αλέξη του 747 ΕΤΜΧ για την εμπιστοσύνη τους και την συνεργασία τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Περιφερειακό Τμήμα Κορίνθου
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, 
ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ
Κύπρου 89 Τ.Κ. 201 00
Τηλ: 27410-23209 κιν: 6944-229905, Fax: 27410.249.98
site: www.samarites.gr, e-mail: korinthos@samarites.gr 
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εκπαιδεύει το Ειδικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών του 747 ΕΤΜΧ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator