ΦΑΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ: Xαμός στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας - Ήρθαν στα χέρια διαδηλωτές και ΜΑΤ - Αναφορές για τραυματίες - ΒΙΝΤΕΟ

0



Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας όταν κινήματα κατά των πλειστηριασμών και αλληλέγγυοι επιχείρησαν να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς.


Mέλη από το κίνημα «Δεν Πληρώνω» επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών προσπαθώντας να μπουν μέσα στην δικαστική αίθουσα για να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς.



Τα ΜΑΤ επενέβησαν και άρχισαν να χτυπούν με γκλοπς τους συγκεντρωμένους, ενώ έριξαν και χημικά στους εσωτερικούς χώρους του Ειρηνοδικείου.



Κάποιοι από τους αλληλέγγυους άδειασαν δύο πυροσβεστήρες, με την ατμόσφαιρα να γίνεται ασφυκτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και τραυματίες στο σημείο.



Σημειώνεται, ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος ούτε στους δημοσιογράφους, στην δικαστική αίθουσα.

Περίπου 300 άτομα παραμένουν αυτή την ώρα έξω από το Ειρηνοδικείο φωνάζοντας συνθήματα κατά των πλειστηριασμών. Δεν είναι γνωστό εάν σχεδιάζουν νέα έφοδο.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΑΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ: Xαμός στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας - Ήρθαν στα χέρια διαδηλωτές και ΜΑΤ - Αναφορές για τραυματίες - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator