ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΟ «MLO STRONGMAN CHAMPIONS LEAGUE»

0Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στον ημιτελικό του πρωταθλήματος «MLO Strongman Champions League» που διοργανώνει η εταιρεία «ΜΚ MEDIA» σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του παγκόσμιου Πρωταθλήματος Strongman Champions League.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που περιλαμβάνει μια σειρά αγωνισμάτων επίδειξης δύναμης, διεξάγεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και συμμετέχουν σε αυτό οι πιο δυνατοί άνθρωποι στον κόσμο. Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μέρος των 16 αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, ο τελικός του οποίου θα διεξαχθεί στο Μεξικό, από 24-26 Νοεμβρίου 2017. Στον αγώνα θα λάβουν μέρος δώδεκα αθλητές από δώδεκα διαφορετικές χώρες, ανάμεσα στους οποίους και ορισμένοι παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Στην πόλη μας, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στην πλατεία του Φλοίσβου και στον πεζόδρομο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και ώρα 12:00 το μεσημέρι.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 03, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΟ «MLO STRONGMAN CHAMPIONS LEAGUE»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator